1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çiçekçilikte yaşanan olay: Yumruk ve tekme anları kamerada

Çiçekçilikte yaşanan olay: Yumruk ve tekme anları kamerada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıvanç Şensöz, spor hocalığı ve barlarda korumalık yaparken, yabancı uyruklu eşi ile birlikte sosyal medyada çiçek satışı yapan farklı hesaplar oluşturmuş. Eşref Yunus Yıldırıcı ve ailesi, yıllardır çiçekçilikle uğraşırken, sosyal medyada çiçek ve buket fotoğraflarını paylaşıp satışa sunuyorlar. Ancak Firdevs Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafını yanlışlıkla ekranda paylaşınca, Kıvanç Şensöz’ün tepkisini çekti ve “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız.” şeklinde bir tepkiyle karşılaştı.

Tepki üzerine Firdevs Yıldırıcı, hatasını kabul edip özür diledi. Kıvanç Şensöz ise hatayı düzeltebilmek için Eşref Yunus Yıldırıcı ile görüşmek istedi. 12 Ekim’de Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’ndeki çiçek deposuna giden Şensöz, burada Yıldırıcı ile karşı karşıya geldi. Bir anda yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşüren ve defalarca tekmeleyen Şensöz, dayısı Ali Okur tarafından durduruldu. Olay sonrasında Yıldırıcı’nın sağlık durumu kritik olduğu için hastaneye kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdiği belirtildi. Şensöz ise gözaltına alınarak tutuklandı.

Eşref Yunus Yıldırıcı’nın saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganın Yıldırıcı’ya ani bir şekilde yumruk attığı ve ardından tekmelediği görülüyor. Şensöz’ün, Yıldırıcı’nın durumuyla ilgili aklında olmadığını söylemesi dikkat çekti.

Yıldırıcı, Kepez Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, organlarını bağışlamaya karar verse de otopsi yapılmasının ardından organ bağışından vazgeçmek zorunda kaldılar. Yıldırıcı’nın cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Firdevs Yıldırıcı, ağabeyinin sağlık sorunu olmadığını ve ölümünün saldırganın sebep olduğu darbe sonucunda gerçekleştiğini söyledi. Organ bağışını gerçekleştirememelerinin sebebini de saldırganın iddialarının olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çiçekçilikte yaşanan olay: Yumruk ve tekme anları kamerada
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin