1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çift, Y.K’yi Himayesine Aldı, 400 Bin Lira Gönderdi!

Çift, Y.K’yi Himayesine Aldı, 400 Bin Lira Gönderdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lütfi ve Münire Özbay çifti, uzun yıllar çobanlık ve işçilik yaptıktan sonra dünyaya gelen ancak kısa sürede hayatını kaybeden 2 çocuklarının yerine Lütfi Özbay’ın kız kardeşinin oğlu Y.K’yi himayelerine aldı.

Eşi geçen sene vefat eden Münire Özbay, faiz vaadiyle kendisinden para isteyen ve geri alınamayan Y.K’ye 400 bin lira, 21 bin avro ve 3 bin dolar borç verdi. Ardından Yukarısöğütönü Mahallesi’nde bulunan 2 katlı evleri, apartman dairesi ve 12 dönüm arsanın başkalarına satıldığı iddiasıyla komşularının yardımıyla hukuk mücadelesine girişti.

Y.K’nin, Münire Özbay’ı çeşitli bahanelerle dolandırdığını iddia eden Özbay, altınları bahçesine sakladığını ancak bir gün gelip alındığını belirtti. Y.K’nin iddiaya göre o paraları şans oyunlarında kaybettiği ve şu anda ellerindeki ev ve arsanın da onun tarafından alındığını öne sürdü.

Özbay, tapuların kendilerinden habersiz başka birinin adına alındığını iddia ederek, bu durumun geldikleri noktaya nasıl geldiğini anlatarak, mağduriyetin giderilmesi için hukuki yollara başvurduklarını aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çift, Y.K’yi Himayesine Aldı, 400 Bin Lira Gönderdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin