1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Çiftçiyi Dolandıran Dolandırıcılar, Güneşlene Güneşlene Yakalandı!

Çiftçiyi Dolandıran Dolandırıcılar, Güneşlene Güneşlene Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da yaşayan ve çifçilikle uğraşan A.D. (37), sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişiyle 400 bin TL karşılığında hayvanlarını karkas et olarak vermek için anlaştı. Dolandırıcılar nakliyeci ile 33 kuzuyu alarak Bursa‘nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne geldi.

A.D. dolandırıcılar ile buluştu ve hayvanları başka bir araca yüklerken, “Nilüfer ilçesinde bulunan yazıhaneye gidelim” gibi sözlerle A.D.’yi oyalayarak kaçtılar. Dolandırıldığını anlayan A.D. hemen en yakın polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmak için harekete geçti ve güvenlik kameralarını inceledi.

Yaklaşık 300 bin TL dolandırılan dolandırıcıların kimlikleri tespit edildi ve başlarındaki A.K.’nin Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir otelde tatil yaptığı belirlendi. Bursa polisi, Edremit ilçesinde plajda güneşlenen A.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. A.K. dirense de polis tarafından etkisiz hale getirildi. Diğer şahıslar U.D., E.A. ve O.Ş. de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

A.K.’nin daha önce 15 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve dolandırıcılık suçundan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. İfadeleri alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çiftçiyi Dolandıran Dolandırıcılar, Güneşlene Güneşlene Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin