1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Çin’de Üretilecek Yeni Volkswagen Passat Pro Sedan Hakkında Son Bilgiler!

Çin’de Üretilecek Yeni Volkswagen Passat Pro Sedan Hakkında Son Bilgiler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’de üretilecek ve satılacak olan yeni Passat Pro Sedan hakkında en güncel bilgileri burada bulabilirsiniz. Volkswagen’in popüler modellerinden biri olan Passat, dünya çapında 30 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşmış ve 100’den fazla pazarda satışa sunulmuştur. Bu sedan model, Golf’ten sonra en çok satan ürün olma özelliğine sahiptir. Avrupa’daki üretimini ve satışını geçen yıl durduran Volkswagen, 2024 Passat modelini sadece station wagon gövde tipiyle üretmeye başlamıştı. Ancak Passat Sedan Çin pazarında varlığını sürdürecek ve yeni model 2024’ün üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak. Model, Volkswagen-SAIC ortaklığında üretilecek ve Çin’in Bilgi Teknolojileri ve Sanayi Bakanlığı tarafından yeni görüntüleri paylaşıldı.

Yeni Passat Sedan, Avrupa’daki Passat Variant modeliyle benzer bir tasarım diline sahip olacak. Motor seçenekleri arasında 1.5 litre turbo dört silindirli 160 PS güç üreten motor ve 2.0 litre turbo dört silindirli 220 PS güce sahip benzinli motor bulunmaktadır. Ancak iç mekanına dair henüz bir görsel paylaşılmamıştır.

Özetlemek gerekirse, Volkswagen’in popüler modeli Passat, Çin pazarında yeni bir sedan versiyonla karşımıza çıkacak. Yeni Passat Pro Sedan, Avrupa’daki Passat Variant modeline benzer bir tasarım diline sahip olacak ve Çin’de üretilecek. 2024’ün üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan bu model, 1.5 ve 2.0 litrelik turbo benzinli motor seçenekleriyle gelecek. İç mekanına ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmamış olsa da, dış tasarımında Avrupa modeline benzerlik bulunmaktadır. Passat Sedan, Çin pazarındaki varlığını sürdürecek ve Volkswagen-SAIC ortaklığında üretilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çin’de Üretilecek Yeni Volkswagen Passat Pro Sedan Hakkında Son Bilgiler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin