1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Markası JAECOO Türkiye’ye Geliyor!

Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Markası JAECOO Türkiye’ye Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli otomobil markası Chery, yaz aylarında ülkemizde satışa çıkaracağı yeni premium segment markası JAECOO ile dikkatleri üzerine çekiyor. JAECOO’nun ilk modellerinin temmuz sonuna kadar Türkiye’ye ulaşması bekleniyor.

JAECOO, 25 Nisan’da Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini tanıttı. Markanın Türkiye pazarına giriş için geri sayım başladı. Çinli otomobil markası Jaecoo, Türkiye’de de büyük ilgi görmesi beklenen yeni araçlarını sergiledi.

JAECOO’nun Türkiye lansmanı “Klasikten Gelen Klasiğin Ötesine” temasıyla gerçekleşti. İlk parti araçlar, Türkiye’ye sevk edilmek üzere Çin’in Dalian Limanı’nda düzenlenen bir törenle yola çıktı. Türkiye’ye doğru yola çıkan ilk parti araçlar, Avrupa pazarına yapılan en yüksek hacimli JAECOO 7 siparişini temsil ediyor. JAECOO 7 modeli, Türk tüketicilere yeni bir sürüş deneyimi sunacak.

Markanın Avrupa’daki en büyük teslimatı olan bu araçlar showroom’larda yerini alacak ve JAECOO, ağustos ayı başında İstanbul’da JAECOO 7 modeli için geniş kapsamlı bir ürün tanıtımı yapacak. Bu sayede, üst düzey off-road markası JAECOO resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapmış olacak.

Son bir yıl içinde dünya genelinde 37 pazara ulaşarak küresel varlığını hızla artıran JAECOO, 1,1 milyonun üzerinde kullanıcının dikkatini çekti ve 873 bayiden oluşan bir ağ kurdu. Önümüzdeki üç yıl içinde Avrupa’daki yüksek potansiyelli pazarlara giriş yapmayı planlayan marka, 60’tan fazla pazara ulaşacak küresel bir yapılanmaya sahip olacak.

Bu yeni marka olan JAECOO, Türkiye’deki otomobil pazarında önemli bir oyuncu olmaya aday görünüyor. Premium segmentteki araçlarıyla dikkatleri üzerine çeken markanın, Türk tüketicilere yeni ve farklı bir sürüş deneyimi sunması bekleniyor. JAECOO’nun Türkiye’deki varlığı, markanın küresel genişleme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Markası JAECOO Türkiye’ye Geliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin