1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cinnet Getiren Katil Tekrar Psikopatlık Yaptı!

Cinnet Getiren Katil Tekrar Psikopatlık Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen Perşembe akşamı Kelkit ilçesinin Alacat köyünde yaşanan olayda, Ümit Yapıcıoğlu isimli bir kişi cinnet getirerek akrabaları Nurten Yapıcıoğlu (55), Ali Yapıcıoğlu (25) ve Kadir Yapıcıoğlu’nu (22) silahla vurdu. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri Nurten Yapıcıoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan Ali ve Kadir Yapıcıoğlu hastaneye kaldırıldı. Ali Yapıcıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Kadir Yapıcıoğlu Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Ümit Yapıcıoğlu’nun 20 yıl önce eşini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. 2004 yılında Kocaeli’nin Derince ilçesinde eşi Özlem Yapıcıoğlu’nu defalarca bıçaklayarak öldüren Ümit Yapıcıoğlu, yapılan yargılamanın ardından hapse gönderilmiş ve yıllar sonra tahliye edilmiş.

Nurten Yapıcıoğlu ve oğlu Ali Yapıcıoğlu’nun Ümit Yapıcıoğlu tarafından uğradıkları saldırı sonucu ölümleri üzerine, dün Alacat köyünde gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cinnet Getiren Katil Tekrar Psikopatlık Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin