1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Citroen Haziran Kampanyalarıyla Yepyeni Araçlarını Satın Almak Şimdi Daha Kolay!

Citroen Haziran Kampanyalarıyla Yepyeni Araçlarını Satın Almak Şimdi Daha Kolay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Citroen, haziran ayında yeni araba satın almak isteyen sürücülere çeşitli satın alma seçenekleri sunmaktadır. Bu kampanyalar ile birlikte Citroen’in farklı modelleri çeşitli ödeme seçenekleriyle tüketiciye sunulmaktadır. Örneğin, C4 X modeli için 120 bin lira için 12 ay ve yüzde 0 faizli veya 200 bin lira için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanları bulunmaktadır. Aynı şekilde, C4, C3 Aircross, Berlingo Kombi, Berlingo Van gibi modeller için de benzer kredi fırsatları sunulmaktadır.

Berlingo Kombi ve Jumpy Spacetourer gibi modellerde de çeşitli ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Bu modeller geniş iç hacimleriyle dikkat çekmekte ve farklı ihtiyaçlara cevap verebilmektedir. Ayrıca, elektrikli araçlardan hoşlananlar için e-C4 X ve e-C4 gibi modeller de sunulmaktadır. Bu modellerde de 180 bin liraya varan kredi için farklı faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri mevcuttur. Bu modellerde yer alan stratejik olarak belirlenmiş batarya boyutu ve hızlı şarj özelliği, kullanıcıya çok yönlü bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Citroen’in sunduğu kampanyalarla, hem binek araçlar hem de hafif ticari araçlar için uygun ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Bu kampanyalar, tüketicilere uygun fiyatlı araç sahibi olma imkanı sunmaktadır. Citroen, tasarım ve teknolojiyi buluşturduğu modelleriyle müşterilere farklı seçenekler sunmaktadır. Ayrıca, pratiklik ve modülerlik açısından da yenilikçi çözümler sunan Citroen modelleri, geniş iç hacimleriyle de dikkat çekmektedir.

Yüksek kapasite ve konforu bir arada buluşturan Citroen Jumper ve Jumpy Van modelleri, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen araçlar olarak öne çıkmaktadır. Bu modellerin sunduğu çok yönlü kullanım imkanı, profesyonel kullanıcılara da hitap etmektedir. Tüm bu modeller, Citroen’in müşterilere kaliteli ve uygun fiyatlı araçlar sunma konusundaki kararlılığını göstermektedir. Haziran ayındaki kampanyalarla, Citroen sürücülere araç sahibi olma konusunda avantajlar sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Citroen Haziran Kampanyalarıyla Yepyeni Araçlarını Satın Almak Şimdi Daha Kolay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin