1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çöp Poşetinde Bebek Faciası: Sanık Tutuksuz Yargılanmak İstiyor!

Çöp Poşetinde Bebek Faciası: Sanık Tutuksuz Yargılanmak İstiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “kendini savunamayacak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs” suçlamalarıyla yargılanan 18 yaşındaki sanık C.Ç, duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı. Sanık, duruşmada çok pişman olduğunu belirterek, tutuksuz yargılanmak istediğini ifade etti.

Tanık B.K, çalı parçaları almak için çöp konteynerinin yanına geldiğinde ağzı kapalı çöp poşeti gördüğünü ve poşeti açtığında içinden bir bebek çıktığını söyledi. Diğer tanık İ.K. ise olayı şöyle anlattı: “Ateş yakmak için odun parçaları toplamak için çöp konteynerinin yanına gittim. Poşetin ağzını açınca bebek bacağı göründü. Bebeğin ağladığını duymadık, ancak hareket etmeye başladıktan sonra ambulansı aradık.”

Sanık C.Ç, tanık ifadelerinin ardından çöp poşetinin ağzını kapattığını reddederek, eğer ağzı kapalıysa babasının bunu yaptığını belirtti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi ve eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Eylül’e erteledi.

2 Kasım 2023 tarihinde Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak’ta çöp konteynerinin yanında bir çöp poşetinde erkek bebek bulunduğu ihbarı üzerine vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurmuştu. Bebek hastaneye kaldırılmış ve daha sonra Ankara’ya sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından 17 yaşındaki bebeğin annesi tutuklanmıştı.

Yaşanan bu talihsiz olayın mahkemeye yansımasıyla birlikte sanık C.Ç’nin tutukluluğunun devamına karar verildi ve duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Bebeğin sağlık durumunun stabil olduğu ve koruma altında tutulduğu belirtilirken, olayın detayları ve şüphelilerin durumuyla ilgili soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çöp Poşetinde Bebek Faciası: Sanık Tutuksuz Yargılanmak İstiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin