1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çorlu’da Korkunç Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı!

Çorlu’da Korkunç Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu’nun Sarılar Mahallesi’nde, 1 Haziran’da saat 21.30 sıralarında, bir araç sürücüsü olan Erdem Koç, yönetimindeki bir otomobille seyir halindeyken, önünde seyreden oğlu Burak Koç’un kullandığı başka bir aracı sollamaya çalıştı. Bu esnada karşı yönden gelen Sercan Arıcan yönetimindeki bir araçla kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada, Erdem Koç ile yanında bulunan eşi Birsen Koç ile karşı yönden gelen araçta bulunan Muradiye Yavuz hayatını kaybetti. Otomobillerde sıkışan yaralılar ise Burak Koç, Sercan Arıcan, Nihan Arıcan, Ege Arıcan ve Melek Arıcan isimli kişiler, itfaiye ekipleri ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler.

Kazayla ilgili düzenlenen raporda, Sarılar Mahallesi’nden Çorlu istikametine seyir halinde olan Erdem Koç’un karşı şeride geçerek Sercan Arıcan’ın aracına çarptığı belirtildi. Rapora göre Erdem Koç’un kusurlu olduğu ve karşı şeride geçmesiyle kazanın meydana geldiği vurgulandı. Koç’un oğlu Burak Koç ise araçları yakından takip ettiği için tali kusurlu olarak değerlendirildi. Karşı yönden gelen araç sürücüsü Sercan Arıcan ise raporda kusuru bulunmayan taraf olarak yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çorlu’da Korkunç Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin