1. Haberler
  2. Ankara
  3. Çorum-Ankara Karayolunda Korkunç Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı!

Çorum-Ankara Karayolunda Korkunç Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında Muhammet Doğan (27) idaresindeki otomobilin kontrolden çıkarak takla attığı bildirildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada aynı aileden olan Habibe Doğan (25) olay yerinde hayatını kaybederken, 2 yaşındaki kızı Ebrar D. ağır yaralandı.

Yaralı kız çocuğuna ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşındı ve burada tedavi altına alındı. Habibe Doğan’ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından savcılık talimatıyla morga kaldırıldı. Bu üzücü olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Corum Haberleri kategorisinde yer alan bu haberlerde herhangi bir editoryal müdahale yapılmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Corum Haberleri, otomatik olarak bu sayfada yer almakta olup, haberlerin hukuki sorumluluğu tamamen ilgili ajanslara aittir. Herhangi bir değişiklik yapılmadan doğrudan ajanslar tarafından servis edilen bu haberler güncel ve doğru bilgi kaynağı olarak takip edilmektedir.

Kaza haberinin ardından bölgedeki yetkililer soruşturmanın detaylarını belirlemek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Kazaya ilişkin daha fazla bilgi almak veya detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar ise resmi yetkililerden bilgi alabilirler. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli sürüş alışkanlıklarının benimsenmesi için herkesin dikkatli olması önemlidir. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi ve trafik kurallarına uyması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çorum-Ankara Karayolunda Korkunç Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin