1. Haberler
  2. Spor
  3. Çorum FK, Kocaelispor’u Mağlup Ederek Üst Tura Yükseldi!

Çorum FK, Kocaelispor’u Mağlup Ederek Üst Tura Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum FK, 1. Lig Play-Off 1. Turu’nda evinde Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek üst tura yükseldi. Maçın 6. dakikasında Çorum FK’nın kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Toure’nin şutunda kaleci gole izin vermedi. 33. dakikada ise Çorum FK’nın köşe atışında Thomas topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 60. dakikada Atakan Akkaynak’ın golüyle skor 2-0 oldu. Maçın son dakikalarında Kocaelispor’un kazandığı penaltıyı Candeias gole çevirerek skoru 2-1 yaptı. Çorum FK, Bodrum FK ile 2. turda karşı karşıya gelecek.

Çorum FK’nın kadrosunda Hasan Hüseyin Akınay, Kerem Kalafat, Zargo Toure, Loick Landre, Ferhat Yazgan, Ahmet İlhan Özek, Thomas Jacco Verheydt, Michel Jan Nalepa, Hakan Barış, Bartolemeu, Erkan Kaş gibi oyuncular yer aldı. Yedekler arasında ise Atakan Akkaynak, Gökhan Karadeniz, Suat Kaya, Eren Aydın gibi isimler bulunmaktaydı. Teknik direktörleri Serkan Özbalta idi. Kocaelispor’un kadrosunda ise Gökhan Değirmenci, Emir Ortakaya, Yusuf Cihat Çelik, Candeias, Kouakou, Atila Turan, Mehmet Yılmaz, Amaral, Josip Vukovic, Ramil Sheidaev, Yusuf Abdioğlu gibi oyuncular sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Harun Tekin, Cem Ekinci, Giorgi Kharaishvili, Giorgi Breidze, Bedirhan Yıkdız gibi isimler yer aldı. Ertuğrul Sağlam, Kocaelispor’un teknik direktörüydü.

Maçta Thomas ve Atakan Akkaynak’ın attığı gollerle Çorum FK, galip gelirken, Kocaelispor’un tek golü Candeias’tan geldi. Sarı kartlar ise maç boyunca Atakan Akkaynak ve Nalepa (Çorum FK), Yusuf Cihat Çelik, Mehmet Yılmaz, Emir Ortakaya (Kocaelispor) tarafından görüldü. Hakemler Emre Kargın, Hakan Karabalcık, Hüseyin Aylak maçı yönetti.

İHA tarafından geliştirilen haberde, Çorum FK’nın evinde elde ettiği galibiyetle bir üst tura yükseldiği belirtilirken, takımların kadro ve performansına dair detaylar da verildi. Maçın heyecanı ve mücadelesi okuyucuya aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çorum FK, Kocaelispor’u Mağlup Ederek Üst Tura Yükseldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin