1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çorum’da 14 Yaşındaki Çocuk, Bıçakla Anne ve Babasını Yaraladı!

Çorum’da 14 Yaşındaki Çocuk, Bıçakla Anne ve Babasını Yaraladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Çorum’da Kale Mahallesi’nde meydana geldi. 14 yaşındaki B.U, kendi ailesiyle yaşadığı bir ikamette annesi Ş.U. ve babası H.U. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddetlenirken, genç çocuk bıçakla annesi ve babasını yaraladı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri adreslerine sevk edildi ve yaralı anne ve baba Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çocuk, olayın ardından gözaltına alındı ve Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve detaylı bir inceleme başlatıldı. Çocuğun ani bir öfke nöbeti yaşayarak bu olayı gerçekleştirdiği belirtilirken, ailenin durumuyla ilgili de psikolojik destek sağlanacağı açıklandı.

Toplumda büyük infial yaratan bu olay, aile içi şiddetin ne denli ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Aile içinde yaşanan çatışmaların ve sorunların nasıl çözüme kavuşturulabileceği konusunda daha fazla çalışma yapılması gerektiği vurgulandı. Toplumun her bireyinin sorumluluk taşıdığı ve böyle vakaların önlenmesi için elinden geleni yapması gerektiği belirtildi.

Olay, insanların duygusal patlamalar yaşayabileceği ve nasıl kontrol altına alınması gerektiği konusunda da dikkat çekti. Özellikle çocuk ve gençlerdeki öfke yönetimi konusunun önemine vurgu yapıldı. Eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının arttırılması gerektiği ve psikolojik destek hizmetlerine daha fazla ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Son olarak, ailenin yaşadığı bu göz yaşartıcı olayın ardından toplumun dayanışma içinde olması ve benzer vakaların tekrar yaşanmaması için çaba harcanması gerektiği ifade edildi. Aile içi şiddetin herkesi etkilediği ve önlenmesi için herkesin ortak bir sorumluluk taşıdığı vurgulandı. Herkesin daha dikkatli olması ve çevresindeki insanlara destek olması gerektiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çorum’da 14 Yaşındaki Çocuk, Bıçakla Anne ve Babasını Yaraladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin