1. Haberler
  2. Spor
  3. Cristiano Ronaldo’nun İnanılmaz Golüne Rağmen Al Nassr, Al Raed’e Teslim Oldu!

Cristiano Ronaldo’nun İnanılmaz Golüne Rağmen Al Nassr, Al Raed’e Teslim Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Al Nassr, Riyad’daki Al Awwal Stadyumu’nda oynadığı maçta, Cristiano Ronaldo’nun 34. dakikada attığı inanılmaz kafa golüyle öne geçti. Ancak, 49. dakikada Mohamed Fouzair’in penaltı golüyle Al Raed skoru eşitledi ve maç 1-1 sonuçlandı. Maç, Suudi Arabistan Pro Ligi’nde oldukça heyecanlı geçti.

Cristiano Ronaldo’nun YouTube kanalı açması da maçtan önce gündemdeydi. 21 Ağustos Çarşamba günü açtığı kanal kısa sürede 22 milyon aboneye ulaştı. Sosyal medyadan yaptığı duyuru ile kanalının açıldığını hayranlarına duyuran Ronaldo, ailesiyle birlikte 1 milyon aboneye özel gönderilen gold plaketini de kutladı.

Al Nassr ve Al Raed arasındaki maç TSİ 21:00’de başladı ve S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlandı. Maç sırasında stadyumda bulunan seyirciler, Cristiano Ronaldo’nun kafa golü sonrası büyük bir coşku yaşadı. Ancak, Al Nassr’ın savunması Mohamed Fouzair’in penaltı golüne engel olamadı ve skor 1-1’e geldi. Maçta son 74. dakikada eşitlik bozulmadı ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr formasıyla sergilediği performans ve attığı gol, maçtan sonra uzun süre konuşulmaya devam edeceğe benziyor. Aynı zamanda, Ronaldo’nun başarılı bir futbol kariyerine ek olarak sosyal medyada da etkileyici bir izlenime sahip olduğu görülüyor. YouTube kanalının açılmasıyla birlikte milyonlarca kişi de onun paylaşımlarını heyecanla takip ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cristiano Ronaldo’nun İnanılmaz Golüne Rağmen Al Nassr, Al Raed’e Teslim Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin