1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çukurova’da Bisiklet Kavgası: Komşular Arasında Yumruklaşma Anları Güvenlik Kamerasında!

Çukurova’da Bisiklet Kavgası: Komşular Arasında Yumruklaşma Anları Güvenlik Kamerasında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Çukurova ilçesinde bulunan 100’üncü Yıl Mahallesi’nde 25 Haziran tarihinde yaşanan olayda, Rahmi Yağız B. adındaki genç kuzeniyle birlikte sitede bisiklet sürüyordu. Komşularından Abdurrahman Bilir’in 11 yaşındaki oğlu, Yağız’a bisikletini vermesi üzerine yaşanan olaylar gelişti.

Yağız, bahçede dolaşan çocuktan bisikleti geri istedi ve bu istek üzerine aralarında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Abdurrahman Bilir ve Yağız arasında fiziksel bir mücadele yaşandı. Olayın şiddeti artınca taraflar polise şikayette bulundu. Güvenlik kameralarına da yansıyan kavga anları, olayın detaylarını açığa çıkardı.

Yağız’ın annesi Betül T., oğlunun gergin bir şekilde davranmasının sebebini 6 Şubat depremleri sonrasında yaşadığı travmatik deneyimlerden kaynaklandığını belirtti. Betül T., komşularının saldırgan tavırlar sergileyerek olaya karıştığını ve oğlunu darbettiğini ifade etti. Durumdan rahatsızlık duyan Betül T., olayın cezasız kalmaması için gereken adımların atılmasını talep etti.

Abdurrahman Bilir ise olayın başlangıcının Yağız’ın kendisine fiziksel şiddet uygulamasıyla başladığını iddia etti. Taraflar arasında yaşanan çatışmanın nedenini farklı anlatan Bilir, polis raporu alarak kendini savunmaya çalıştı.

Yaşanan karmaşa sonucunda her iki taraf da karşılıklı şikayette bulundu. Betül T., olayın basit bir kavga olmadığını ve kendilerini saldırgan bir şekilde hedef alanların cezalandırılmasını istedi. Rahmi Yağız B. ise saldırganlığına sebep olanın karşılığını alması gerektiğini savundu.

Olay, mahalle sakinleri arasında endişe ve kargaşa yaratırken, bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve caydırıcı tedbirlerin alınması için yetkililerin harekete geçmesi gerektiği vurgulandı. Her iki tarafın da yaşadığı travmatik deneyimlerin etkisiyle gerilim yaşandığı ve bunun sonucunda kavganın başladığı belirtildi. Sonuç olarak, toplumsal huzurun sağlanması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çukurova’da Bisiklet Kavgası: Komşular Arasında Yumruklaşma Anları Güvenlik Kamerasında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin