1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum: “İstanbul Üzerinde Oyunlar Oynanıyor, 31 Mart’ta Tatil Sezonu Başlayacak!”

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum: “İstanbul Üzerinde Oyunlar Oynanıyor, 31 Mart’ta Tatil Sezonu Başlayacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, Ümraniye mitinginde yaptığı konuşmada, İstanbul’un 5 yıllık kriz devrini sonlandırmak için 90 gün boyunca aktif olarak sahada olduklarını belirtti. Ümraniye’deki coşkunun bazı kişileri rahatsız ettiğini ifade eden Kurum, bu kişilerin telaş içinde olduklarını ve tatil planları yaptıklarını, ancak 31 Mart’tan sonra tatile gidebileceklerini dile getirdi.

Kurum, İstanbul’un şu anki kötü yönetimi altında huzursuz ve mutsuz olduğunu vurgulayarak, geride kalan 5 yılda şehrin liyakatsızlık ve beceriksizlik kurbanı olduğunu söyledi. Ulaşım sorununu çözmeyi vadedenlerin hiçbir iş yapmadıklarını ve depreme hazırlık konusunda da gereken adımları atmadıklarını ifade etti.

Mevcut İBB yönetiminin milletin kaynaklarını CHP’yi güçlendirmek için harcadığını belirten Kurum, İstanbul’un kaynaklarının israf edildiğini ve bu durumun savunulduğunu dile getirdi. Yapılan vaatlerin unutulduğunu ve halkın kandırıldığını söyleyen Kurum, şehrin çeşitli sorunlarını çözmek yerine reklam ve algıya odaklandıklarını dile getirdi.

Kurum, deprem bölgesindeki afetzedelere destek olurken, CHP’nin lüks binalar yapmaya devam ettiğini belirtti. Mal varlığı açıklamasında çelişkiler yaşandığını ve kişisel çıkarlar için kullanılan paraların İstanbul’un hizmetlerinden çalındığını ifade etti.

İstanbul’a hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kurum, İstanbul’un gücünün kendi halkına yettiğini ama bu gücün rant için değil, şehir için kullanılması gerektiğini belirtti. Halkın unutulan yıllarının hesabını sandıkta soracağını ve 31 Mart’ta gereken cevabı vereceğini ifade etti.

Mitinge, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Seyfi Sönmez, bazı milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum: “İstanbul Üzerinde Oyunlar Oynanıyor, 31 Mart’ta Tatil Sezonu Başlayacak!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin