1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, PKK’ya sert mesajıyla dikkat çekiyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, PKK’ya sert mesajıyla dikkat çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, gazeteci Mehmet Çek’in sosyal medya hesabında PKK’ya ilişkin paylaştığı, “Konuşmak istiyorlarsa silahları verip teslim olmak zorundalar” mesajını kendi hesabında yeniden paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İç cepheyi sağlam tutmalıyız” sözleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti’li milletvekilleriyle tokalaşmasının ardından yaptığı “Yeni bir döneme giriyoruz. Ülkemizde barışı sağlamak lazım” açıklaması, “Çözüm süreci yeniden mi başlıyor?” tartışmalarını gündeme getirdi. Konuya ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Köroğlu, Gazeteci Mehmet Çek’in, “Bu terör çetesi bundan sonra ‘konuşmak’ dahi istiyorsa yapmak zorunda oldukları ilk ve tek şey silahları teslim etmek, teslim olmak olur” şeklindeki tweetini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Erdoğan’ın Başdanışmanı Köroğlu’nun retweetlediği mesajda şu ifadeler yer aldı: “Her defasında bu ülkenin bir parçası olmak yerine Uluslararası karanlık güç odaklarının Türkiye’ye karşı yürüttüğü savaşta bir enstrüman olmayı tercih etmiş Kandildeki terör ağaları ve meclisteki taşeronlarına geçmişteki benzeri şansları verecek ‘başka’ türlü bir kapıyı açabilecek bir güç yok bu ülkede. Bu terör çetesi bundan sonra ‘konuşmak’ dahi istiyorsa yapmak zorunda oldukları ilk ve tek şey silahları teslim etmek, teslim olmak olur.”

Güncel gelişmelerle ilgili detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, PKK’ya sert mesajıyla dikkat çekiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin