1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan Erken Seçim Açıklaması: “2028’de erken seçim yok”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan Erken Seçim Açıklaması: “2028’de erken seçim yok”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un yaptığı açıklamaya göre, “erken seçim” gündemiyle ilgili net bir duruş sergilenmektedir. Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır ve Habertürk TV’den Eren Eğilmez’in sorularını yanıtlayan Uçum, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı yöneticilerinin 2028’de erken seçim olmayacağını açıkladığını belirtti.

Uçum, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci dönemi devam ettiği için erken seçim kararı almasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Erdoğan, dünya siyasetinde tecrübesi ve etkisiyle önemli bir liderdir. Türkiye’nin faydalanması için bir 5 yıl daha görev yapması önemlidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum ayrıca İnfaz Yasası konusunda da açıklamalarda bulundu. Devletin yaptırım ve cezalandırma yetkisine sahip olduğunu vurgulayan Uçum, kendi cezaevi tecrübesinden hareketle konuya dikkat çekti.

Gündemdeki diğer önemli haberler arasında Yunanistan’da Müslümanlar ve Türkiye’de yaşayan bir kuşağın hikayesinin anlatıldığı “Mübadele” isimli belgeselin öne çıktığı belirtiliyor. Ayrıca, videonun tamamını izlemek için verilen link üzerinden erişim sağlanabileceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan Erken Seçim Açıklaması: “2028’de erken seçim yok”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin