1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İçin Çalışmaları Hızlandırıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İçin Çalışmaları Hızlandırıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mayıs Uluslararası Aile Günü dolayısıyla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tüm aileleri tebrik etti. Kendi ifadeleriyle, ailenin, beşerî ve sosyal hayatın temel direği olduğunu vurguladı. Ayrıca, Resmî Gazete’de yayımlanan “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi” genelgesinin, aile kurumunu tehditlerden koruyacağına ve değerlerimizi kuvvetlendireceğine inandığını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı”na ilişkin de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu belgenin ailelere ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Ailelerin bir milletin temel yapı taşı olduğuna vurgu yaparak, güçlü aile yapısıyla Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.

Erdoğan’ın paylaşımı sosyal medyada geniş bir şekilde yer buldu ve takdir topladı. Aile kavramının toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan paylaşım, aile müessesesinin korunması ve desteklenmesi gerekliliği konusunda da farkındalık oluşturdu. Ailelerin toplumun temel yapı taşı olduğu gerçeği üzerinde duran Erdoğan, ailelerin korunması ve güçlendirilmesi için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Ailenin toplum için önemi ve aile yapısının korunması, güçlendirilmesi gerekliliği konuları, uzun zamandır üzerinde durulan ve çözüm aranan konular arasında yer alıyor. Bu konuda atılan adımların ve yapılan çalışmaların, aile kurumunu koruyarak toplumun daha sağlam bir yapıya sahip olmasını sağlayacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailelere yönelik yapmış olduğu bu destekleyici ve tebrik dolu paylaşımı, aileleri daha da bir araya getirerek birliğin ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor. Ailelerin önemi ve değeri konusunda toplumda farkındalık oluşturmayı hedefleyen bu tür paylaşımlar, ailelerin korunması ve güçlendirilmesi konusunda atılacak adımların önemine dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İçin Çalışmaları Hızlandırıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin