1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Güçlü Türkiye Vurgusu Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Güçlü Türkiye Vurgusu Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada değerli il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve dava arkadaşlarını selamladı. Erdoğan, Türkiye’de yüzyılın bayraktarlığını yapan kardeşlerine teşekkür ederken, AK Parti’nin Türkiye’ye hizmet için yola çıkan bir siyasi parti olduğunu vurguladı. Erdoğan, AK Parti’nin 22. yılını kutlayacaklarını ve millete hizmet yolunda mahcup olmadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişte millete hizmet ettiğini söyledi ve elitlere karşı durduklarını, vesayete ve terör örgütlerine asla boyun eğmediklerini ifade etti. Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı durduklarını, tankların arasından kaçan korkaklara meydanı dar ettiklerini ve zaferlerinin tevazularını büyüttüklerini belirtti. Şehit edilen kardeşlerine Allah’tan rahmet dileyen Erdoğan, Betül Önderoğlu gibi gençlerin vefatlarının yüreklerine ateş saldığını ifade etti.

Erdoğan, FETÖ’nün tasfiye edilene kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtirken, halkla aralarına mesafe koymadıklarını ve bencilliğe yer olmadığını vurguladı. AK Parti’nin gücüyle Türkiye’nin güçlü olduğunu vurgulayan Erdoğan, FETÖ’cü sırtlanlara karşı mücadele edeceklerini ve 15 Temmuz şehitlerini minnetle andıklarını dile getirdi.

Erdoğan, Türkiye’nin içinde bulunduğu tehlikeli konjonktüre dikkat çekerken, gerilim ve sokak siyasetinin ülkeyi kaybettireceğini belirtti. Siyasette yeni bir sayfanın açılması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, haksızlığa, hukuksuzluğa ve küstahlığa sessiz kalmayacaklarını ifade etti. İstiklal marşımıza sahip çıkmamız gerektiğini ve terörü övenlere müsamaha gösterilmemesi gerektiğini belirten Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın tarihi bir fırsat olduğunu ve terörün olmadığı bir Türkiye için mücadele edeceklerini söyledi.

Son olarak, Erdoğan, siyaset kurumunun bir araya gelerek terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye’yi inşa etmeye kararlı olduklarını vurguladı. Erdoğan’ın konuşması alkışlarla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Güçlü Türkiye Vurgusu Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin