1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti’de Kongre Süreci Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti’de Kongre Süreci Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

…etmediğini gördük. Ancak her seferinde milletin iradesine sahip çıktık, demokrasimizi güçlendirmek adına mücadelemizi sürdürdük. Milletin iradesini öpüp başımızın üstüne koyduk ve bu iradeye her zaman saygı gösterdik.

Erdoğan, AK Parti’nin 21 yıllık iktidar sürecinde yaptığı hizmetlerin Türkiye’ye büyük katkılar sağladığını vurgulayarak, bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Partinin Türk siyasi hayatına damgasını vurduğunu ve üye sayısı itibariyle Türkiye’nin en büyük ailesi olduğunu ifade eden Erdoğan, “AK Parti, Türkiye sevdalısı her bir yüreğin partisi olmaya devam edecek. Türkiye’nin aydınlık yarınlarının teminatı olan gençlerimiz, emekçilerimiz, çiftçilerimiz, kadınlarımız ve tüm mazlumların partisi olacağız.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, kongre sürecinin başlatıldığı bu dönemde teşkilatlara önemli görevler düştüğünü belirterek, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. İstişarelerin genişletileceğini ve AK Parti’nin daha da güçlenerek yeni hedeflere doğru ilerleyeceğini ifade eden Erdoğan, partinin emektarlarına vefasızlık gösterilmeyeceğini ve yeni isimlerle, yeni hizmet erleriyle kadroların güçlendirileceğini kaydetti.

Son olarak, Türk Kızılayla hayata geçirdiği kan bağışı projesine de dikkat çeken Erdoğan, partililere ve tüm vatandaşlara kan bağışı yapmaya davet etti. Kongre sürecinde pusuda bekleyen fitne tüccarlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Erdoğan, partinin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini ve Türkiye’nin geleceğine yine kendilerinin yön vereceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti’de Kongre Süreci Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin