1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anadolu Medyası Demokrasi Kültürümüzü Güçlendiriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anadolu Medyası Demokrasi Kültürümüzü Güçlendiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, 8. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu ve mahalli medyanın halka karşı sorumluluk duygusuyla yayıncılık yaptığının altını çizdi. Mahalli medyanın, insanların talep ve eleştirilerini ileterek demokrasi kültürüne katkı sağladığını belirtti. Cumhurbaşkanı, Anadolu medyasının ülkenin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini yansıtma konusunda önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.

Ödül töreninde Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat da ödül aldılar. Cumhurbaşkanı, Anadolu medyasının terörle mücadelede ve demokrasi savunusunda önemli bir destek olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin’deki zulme karşı sesini yükselten medya mensuplarını takdir etti ve Filistinli kardeşlerin haklarını savunmanın insanlık görevi olduğunu belirtti. Teröre karşı sivil siyasetin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı, terörle demokrasinin bir arada bulunamayacağını söyledi.

Yargının Hakkari ile ilgili verdiği kararın hukuka uygun olduğunu ve milletvekillerinin parlamentoyu karıştırmaya çalışmasının hukuka zarar verebileceğini ifade etti. Türkiye’nin demokratik değerlerine sahip çıkarak teröre karşı duruşunu sürdüreceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı, teröristlere destek veren medya organlarının ve siyasi aktörlerin tavırlarını eleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anadolu Medyası Demokrasi Kültürümüzü Güçlendiriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin