1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Başkomutan” Unvanını Kullandı ve Deniz Harp Okulu’nda Tören Düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Başkomutan” Unvanını Kullandı ve Deniz Harp Okulu’nda Tören Düzenlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Harp Okulu Komutanlığı’nda “Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni”ne katılarak kendisine ‘başkomutan’ olarak hitap edilmesine dikkat çekti. “Türk Silahlı Kuvvetleri milletimizin bağrından çıkan kahramanlar ocağıdır. Disiplin, vazife şuuru, caydırıcılık ve çalışkanlık noktasında tüm dünyanın hayranlık duyduğu bir orduya sahibiz. Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başkomutan olarak şanlı ordumuzun asil mensuplarıyla her zaman iftihar ediyorum” dedi.

Erdoğan, Kara Harp Okulu mezuniyetinde birinciliği bir kız öğrencinin almasının duygulandırıcı olduğunu belirterek, ülkeyi geliştirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Deniz Harp Okulu’ndan mezun olan 427 öğrencinin diploma alarak yeni görev yerlerine atanmasının gurur verici olduğuna dikkat çekti.

Erdoğan, askeri eğitimlerini tamamlayan öğrencilere başarılar dileyerek, “Vatanımıza milletimize devletimize karşı görevlerinizi en güzel şekilde yerine getireceksiniz. Gerekirse kahraman ecdadımız gibi, korkusuzca şahadete yürüyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Deniz Kuvvetleri’nin gücünü artırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan, yeni tip denizaltı projelerinin hayata geçirilerek Türk Deniz Kuvvetleri’nin uluslararası alanda daha etkili hale gelmesinin hedeflendiğini belirtti. Türkiye’nin, hem Batı hem de Doğu ile ilişkilerini güçlendirerek güçlü, müreffeh ve itibarlı bir ülke olmayı hedeflediğini söyleyen Erdoğan, “Türkiye doğu ile ve Batı ile ilişkilerini eş zamanlı bir şekilde geliştirirse, güçlü müreffeh itibarlı ve etkin bir ülke olabilir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Başkomutan” Unvanını Kullandı ve Deniz Harp Okulu’nda Tören Düzenlendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin