1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere Müjdeli Haberler ve Kıbrıs’a İlişkin Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere Müjdeli Haberler ve Kıbrıs’a İlişkin Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Batı Trakya Türkleri’nin efsanevi lideri Doktor Sadık Ahmet’in vefatının 29’uncu yıl dönümünde, onun mücadelesine değinerek onu rahmetle andı. Batı Trakya Türk azınlığının hak ve hukukunun korunması için Yunanistan ile gelişen diyaloğun kaçınılmaz olduğunu belirtti ve Batı Trakya’daki soydaşlarının sorunlarının çözümü için çaba harcadıklarını ifade etti. Ayrıca Kıbrıs Türk halkının haksızlığa uğradığını ve emin adımlarla hedeflerine ilerlediklerini vurguladı.

Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınırlığını artırmak için attıkları adımları devam ettireceklerini dile getirdi. Bu süreçte, Kıbrıs Türk halkının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Aynı şekilde İslam İşbirliği Teşkilatı ve Türk Devletleri Teşkilatı bünyesinde atılan adımları sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. Ayrıca 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’na verilen destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Muhalefetin eski siyasi tavırlarından uzaklaşmasını önemsediklerini ifade eden Erdoğan, Türkiye’nin dış politikadaki güçlü duruşunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye’nin komşularıyla gerilim peşinde olmadığını vurgulayarak dostluk ilişkilerine önem verdiklerini belirtti. Ekonomideki gelişmelere de değinen Erdoğan, enflasyonun kalıcı olarak düşeceğine inandığını ve bu doğrultuda tedbirler alacaklarını dile getirdi.

Emeklilerin haklarını korumaya yönelik adımlar attıklarını vurgulayan Erdoğan, emeklilere sağlanan desteklerin devam edeceğini ifade etti. Özellikle emeklilere yapılan aylık zamlarla ilgili bilgi verdi ve emekli maaşlarında artış olduğunu belirtti. Ayrıca depremin faturasının azalmasıyla ortaya çıkan ilave kaynakların halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Son olarak, AK Parti’nin Meclis’teki çalışmalarını övdü ve 22 yıl boyunca millete hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti. Milletle doğrudan iletişim kurmanın önemine vurgu yapan Erdoğan, muhalefetin söylemlerine değil milletin taleplerine odaklandıklarını ifade etti. Milletin sesine kulak verdiklerini ve onların geleceği için çalıştıklarını dile getirdi. Erdoğan, popülizm ve hayal tüccarlığı yapmadıklarını, verilen sözlerin arkasında durduklarını vurgulayarak, vatandaşların güvenini kazanmayı ve refahlarını artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere Müjdeli Haberler ve Kıbrıs’a İlişkin Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin