1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılın İkinci Yarısında Enflasyonda Hızlı Bir Düşüş Olacak!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılın İkinci Yarısında Enflasyonda Hızlı Bir Düşüş Olacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Her Anında Hep Yanında’ iftar programına katıldı. Erdoğan, iftarda yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisi ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında, iş dünyasının çabalarıyla hedeflere ulaşacaklarına inandığını belirtti. Ülkenin en büyük sorunu olarak enflasyonu gösteren Erdoğan, aynı zamanda tamahkarlıkla mücadele ettiklerini ve milletin aşına, ekmeğine göz dikmeye çalışan fırsatçılara göz açtırmayacaklarını vurguladı. Ayrıca ilgili bakanlıklar aracılığıyla gayri ahlaki yollara başvuranları takip ettiklerini belirtti. Erdoğan, alınan tedbirler ve uygulanan ekonomik programın etkisiyle enflasyonda ikinci yarıda hızlı bir düşüş öngördüklerini ifade etti. Enflasyondaki düşüşle birlikte toplumun refahının artacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sürecinde ekonomik vaatlerle halkı kandırmadıklarını belirterek, seçim ekonomisi uygulamadıklarını ve popülizme başvurmadıklarını dile getirdi. Ekonomi programlarına ve ekiblerine güvendiklerini söyleyen Erdoğan, eleştirilere rağmen ülke ve millet için en doğru ve hayırlı olanı yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Gelecek nesillerin ağır bedeller ödememesi için sağlam bir ekonomi politikası izlediklerini belirten Erdoğan, karşısındakilerin bu konuda aynı hassasiyete sahip olmadığını ifade etti.

Erdoğan’ın iftar programındaki konuşması, ekonomi üzerine odaklanmış ve önemli hususlara değinmiştir. Türkiye’nin ekonomik geleceği ve enflasyon konularındaki açıklamalarıyla dikkat çeken Erdoğan, ülke için en iyi çözümleri arayışlarının devam edeceğini vurgulamıştır. Erdoğan’ın konuşması, ekonomi alanında atılacak adımların net bir şekilde belirlendiğini ve popülizme karşı duruşun sürdürüleceğini göstermektedir. Ayrıca, ülkenin ekonomik istikrarının sağlanması için alınan tedbirlerin ve uygulanan politikaların gelecek dönemde olumlu sonuçlar doğuracağına olan inancını da vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılın İkinci Yarısında Enflasyonda Hızlı Bir Düşüş Olacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin