1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anayasa ve Güvenlik Açıklamaları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anayasa ve Güvenlik Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 2 haftalık aranın ardından Beştepe’de toplandı. Yaklaşık 3 saat 50 dakika süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle: “Türkiye Yüzyılı’nın inşası için içeride ve dışarıda gece gündüz koşturmaya devam ediyoruz. Daha adil bir dünya, daha müreffeh bir Türkiye idealine ulaşıncaya kadar inşallah durmadan dinlenmeden çalışacağız.”

Son Kabine toplantısından bu yana iç siyasette ve dış politikada yoğun bir gündemle çalışmaların sürdüğünü ifade eden Erdoğan, TBMM’nin 28. dönem 3. yasama yılının açılışının 1 Ekim Salı günü yapıldığına vurgu yaptı. Meclis hitabında Türk demokrasisini darbe anayasası utancından bir an önce kurtararak sivil bir anayasayla buluşturma iradesinin teyit edildiğini belirtti.

Erdoğan, “Önyargıların esiri olarak ileri demokrasimize varılamayacağını herkesin idrak etmesini bekliyor, tüm siyasi partilerin yeni anayasa çağrımıza yapıcı cevap vermelerini samimiyetle temenni ediyoruz” dedi. Ayrıca, ülkemizin karşı karşıya olduğu güvenlik sınamalarını da kamuoyuyla paylaştı.

Gelişmeler güncellenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anayasa ve Güvenlik Açıklamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin