1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş açıklamalar! Gözler Kabine ve Parti Yönetiminde mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş açıklamalar! Gözler Kabine ve Parti Yönetiminde mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T24 Haber Merkezi tarafından yapılan habere göre Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde ve AKP Genel Başkan Yardımcılarında değişiklik olabileceği mesajını verdi. Erdoğan, “Emniyet, yargı, medya konularında atılacak adımlar olduğunu görüyoruz” açıklamasını yaptı. Ayrıca, Erdoğan’ın Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamalarda, değişimle ilgili bilgiler verdi.

Erdoğan’ın Köfteci Yusuf meselesiyle ilgili açıklamalarına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerinde domuz eti tespit edilen köftecilerle ilgili süreci anlattı. Ayrıca, AKP grup toplantısında şiddet olaylarına değinen Erdoğan, cezasızlık algısına izin verilmeyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı, suçlarla etkin mücadele için ceza infaz sisteminde yapılacak değişikliklerle suç işleyenlerin cezaevine mutlaka gireceğini vurguladı. Toplumda adalet algısını sağlamak için yapılacak çalışmalara da değinen Erdoğan, suçlara yönelik net ve caydırıcı ceza politikaları uygulanacağını ifade etti. Haberin detayları için [haberin linkini](https://www.youtube.com/watch?v=KzSDmyS4vEU) ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş açıklamalar! Gözler Kabine ve Parti Yönetiminde mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin