1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Vadedilmiş Topraklar Hüsranla Sonuçlanacak!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Vadedilmiş Topraklar Hüsranla Sonuçlanacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı açıklamalarda İsrail’i eleştirdi. Erdoğan, İsrail’i siyonist bir terör örgütü olarak nitelendirdi ve vadedilmiş topraklar hezeyanının hezimete varacağını belirtti. Ayrıca, güvenliğe taviz verilmeyeceğini vurguladı ve çevrenin ateş çemberinden geçtiğini ifade etti.

Erdoğan ayrıca, Meclis’teki İsrail Tehdidi oturumu sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki göstererek, Özel’in ucuz polemik peşinde koştuğunu ve olgun bir tavır beklediğini dile getirdi. Erdoğan’ın açıklamaları arasında Bosna Hersek’e sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dilekleri ile Recai Kutan’ın da rahmetle anılması gibi konular da yer aldı.

Başkan Erdoğan, toplantıda milletvekillerini selamlarken, siyasette şiddete ve teröre asla yer olmadığını vurguladı. Ayrıca, yeni yasama yılında farklı bir üslup ve söylem beklentisini dile getirerek MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin açıklamalarını takdirle karşıladığını belirtti.

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıların yıl dönümünde, Erdoğan saldırıların sonuçlarına dikkat çekti ve tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Aynı zamanda, İsrail’in saldırılarının siyasi bir amaca hizmet ettiğini ve Türkiye’nin bu durumun farkında olduğunu ifade etti. Öte yandan, İsrail’in terör örgütü olduğunu ve tarihin zalimleri affetmeyeceğini söyleyerek Filistin’e destek mesajları verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in siyonist politikalarını eleştirirken, Filistin’in direnişini ve Lübnanlı kardeşlerine dayanışma mesajlarını iletti. Türkiye’nin bu konulardaki tutumunun net olduğunu ve insanlık cephesinde yer aldığını vurguladı. Son olarak, zalimlere karşı susmayacaklarını ve zulme rıza göstermeyeceklerini belirterek insani yardımların artırılacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Vadedilmiş Topraklar Hüsranla Sonuçlanacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin