1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lozan Barış Antlaşması için Önemli Mesaj!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lozan Barış Antlaşması için Önemli Mesaj!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci yıl dönümü için önemli bir mesaj paylaştı. Erdoğan, bu antlaşmanın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu belgesi olarak kabul edildiğini vurgulayarak, milletin vatan topraklarını işgal edenlere karşı kazandığı zaferin uluslararası alanda da onaylandığını belirtti.

Erdoğan mesajında, Türkiye’nin bölgesindeki stabiliteyi destekleyen bir role sahip olduğunu ve 101 yıldır süregelen kalkınma yolculuğunu kararlılıkla sürdürdüğünü ifade etti. Her gün yeni krizlerin yaşandığı belirsiz bir dönemde Türkiye’nin Türkiye Yüzyılı hedeflerine odaklandığını vurgulayan Erdoğan, milletin kararlılığı ve birlik içinde aydınlık yarınlara ilerlediğini söyledi.

Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık uğruna hayatlarını feda eden şehitleri rahmetle anarak, gazilere de hayırlı ve bereketli ömürler diledi. Erdoğan’ın mesajı, Türkiye’nin geçmişine ve bağımsızlık mücadelesine olan saygısını ve geleceğe olan inancını yansıtan önemli bir vurgu içeriyor. Bu mesaj aynı zamanda Türk milletinin kararlılığı ve birlik içinde ilerleme azmiyle dolu olduğunu da gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lozan Barış Antlaşması için Önemli Mesaj!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin