1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yapılan Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yapılan Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama ve görevden alma kararlarına göre, birkaç kamu kurumunda önemli değişiklikler yapıldı. Adli Tıp Kurumu’nda bazı üyeliklere atamalar gerçekleştirildi. Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı’na Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Dr. Yusuf Atan, Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kardiyoloji Üyeliği’ne Doç. Dr. Yalçın Avcı, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliği’ne Uzm. Dr. Mustafa Bilal Ceylan ve Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Göz Hastalıkları Üyeliği’ne Prof. Dr. Mehmet Akif Özdamar atandı.

Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nda görevlendirilen isimler de değişti. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’na Hakkı Alp, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü’ne Bedri Sinan Gül ve Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü’ne Sezayi Köse atandı.

Libya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Güven Begeç, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği’ne ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar görevlendirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda da değişiklikler yaşandı. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’ne Taner Beyoğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Muharrem Eliş getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda da görevden almalar ve atamalar gerçekleşti. Sanayi Genel Müdür yardımcıları Ali Murat Sürekli, Ömer Bilen ve Serkan Çelik görevlerinden alındı. Yerlerine Elif Tuğçe Çınar, Ümit Yasin Güven ve İsmail Musab Gülaçar getirildi.

Üniversitelerde de bazı görev değişiklikleri yapıldı. Yükseköğretim Kurulu Üyeliği’ne Prof. Dr. Derviş Karaboğa atandı. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Başkent Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Hakan Özkardeş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Ersoy Kocabıcak, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Mustafa Ege Yazgan, İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu ve İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Mustafa Kara atandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yapılan Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin