1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Etki Ajanları İddiasıyla İlgili Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Etki Ajanları İddiasıyla İlgili Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda uzun bir mesaj paylaştı. Mesajına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye atıflar yaparak başlayan Soylu, Cumhuriyetimizin ikinci asrını ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk yılını kutladıklarını belirtti. Türkiye’nin hür bir vatan, özgür bir millet ve işgal kuvvetlerinin başaramadıklarını 100 yıl önce yılmadan savunan büyük bir millet olduğunu vurguladı.

Soylu, günümüzdeki sözde müttefiklerin hala Türkiye’ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü, asimetrik kurgularla içeriden hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Demokrasinin boşaltıldığını ve finans piyasaları aracılığıyla devletlerin köleleştirilmeye çalışıldığını belirtti. Gazze’deki olayların emperyalizmin vicdansız yüzünü gösterdiğini ifade eden Soylu, Türk milletinin 101 yıl önce verdiği mücadeleyi hatırlatarak, Cumhuriyetin bu mücadelenin adı olduğunu söyledi.

Türkiye’nin asimetrik saldırılara karşı verdiği mücadelenin devam ettiğini belirten Soylu, Cumhur İttifakı’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman milletin mirasına sahip çıktığını dile getirdi. Süleyman Soylu, çeyrek asırdan uzun süredir Türkiye’yi yöneten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi güçlü bir devlet ve birlik içinde bir millet olarak gelecek nesillere bırakma mücadelesi verdiğini aktardı.

Türk milletinin terör korkusu, darbe girişimleri ve küresel sermaye lobilerinin baskılarına karşı gösterdiği dirençten örnekler veren Soylu, Türk milletinin dirayetini vurguladı. Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli’nin “Gazze giderse hedef Anadolu’dur” sözünü ise Türk milletinin bin yıllık varlığından çıkan bir tecrübe olarak yorumladı.

Soylu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanları minnet ve şükranla andığını belirtti. “Güçlü Türkiye” hedefi doğrultusunda birlik içinde hareket edeceklerini söyleyen Soylu, Cumhuriyet Bayrağının gelecek nesillerin ellerinde huzur, barış, kardeşlik ve adalet simgesi olarak dalgalanacağını ifade etti. Son olarak “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” cümleleriyle mesajını bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Etki Ajanları İddiasıyla İlgili Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin