1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması: Türkiye’nin 23 Yılını Özetledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması: Türkiye’nin 23 Yılını Özetledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti 23’üncü Kuruluş Yıldönümü Programı’na katıldı. Erdoğan, konuşmasında özetle şunları ifade etti: “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek millete hizmet yolunda 23’üncü yılı geride bıraktıklarını vurguladı. 14 Ağustos 2001’de dalga dalga büyüyen bir gönül hareketinin sadece tabelasını astıklarını belirtti. AK Parti’nin milletin umudu olarak kurulduğunu, millete emanetlerinin emin ellerde olacağının sözünü verdiklerini dile getirdi. Başlattıkları “büyük ve güçlü Türkiye” mücadelesinde millete bedel ödeteceklerine vurgu yaparak, problemlerin çözümsüz olmadığını gösterdiklerini anlattı. AK Parti’nin milyonların umudu haline geldiğini, milletin umutlarını yeniden dirilttiklerini ifade etti.

Erdoğan, AK Parti hükümeti olarak birçok engelle karşılaştıklarını, badireler atlattıklarını, hizmetten alıkoymak isteyen senaryolarla mücadele ettiklerini belirtti. Ülkeyi her alanda Cumhuriyet tarihinin en parlak dönemi haline getirdiklerini kaydetti. Türkiye’yi kendi füzelerini, uçaklarını üreten seçkin ülkeler ligine yükselttiklerini vurguladı. Demokrasinin ekonomik kalkınmadan bağımsız olmadığını belirterek, sivil siyasetin alanını genişletip hak ve özgürlüklerde devrim yaptıklarını ifade etti. Milli iradeyi koruyarak Türkiye’yi küresel siyasette iddialı bir ülke konumuna getirdiklerini aktardı.

Erdoğan, muhalefeti de dönüştürmeyi başardıklarını dile getirerek, farklı yaşam tarzlarını çatıştırmak isteyen girişimlerin farkında olduklarını vurguladı. Önümüzdeki aylarda başlatacakları Büyük Kongre sürecinin vitrin yenilenmesi değil, kapsamlı değişim ana zemini olacağını belirtti. Ülkenin ekonomik sorunlarını bertaraf etmek için çalışacaklarını, enflasyonu düşürerek dar gelirlilere ve emeklilere rahatlatıcı önlemler alacaklarını vurguladı.

AK Parti’nin millet ve memleket sevdalılarının partisi olduğunu ifade eden Erdoğan, Türkiye için hayal kuran, çalışan ve üreten herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu aktardı. 81 ilde AK Parti’nin kuruluş yıldönümü törenlerinin düzenlendiğini, bu sürecin Türkiye’nin son çeyrek yüzyılını damga vurmanın gururunu yaşarken, gelecek asrını şekillendirme çabasında olduklarını belirtti. Son olarak, 2028 seçimlerine kadar millete hizmet etmeye devam edeceklerini ve Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması: Türkiye’nin 23 Yılını Özetledi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin