1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarım Sektörüne Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarım Sektörüne Dikkat Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı kabul ettiğimiz Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti. Toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti ve Eylül ayında açıklanacak olan 2025-2027 dönemi Orta Vadeli Program hazırlıkları kapsamında yapıldı.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı, “İklim değişikliği ve jeopolitik gelişmelere bağlı olarak tarım sektörünün stratejik öneminin her geçen gün arttığı bir dönemden geçiyoruz. Biz de bu bilinçle politika belgelerimizi oluşturuyor, sektör temsilcilerimiz ile diyalog içerisinde ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda politikalarımızı şekillendiriyoruz” dedi.

Bugünkü toplantıda, katılımcı bir anlayışla hazırlanan Orta Vadeli Program sürecinde, tarım ve gıda sektöründe hem üretimi hem de verimliliği artırmak ve tarım sektörünü genç nüfus açısından daha cazip hale getirmek için sektör temsilcilerinin fikirlerini aldıklarını belirtti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarım Sektörüne Dikkat Çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin