1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Cupra Formentor Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyat Listesi!

Cupra Formentor Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyat Listesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cupra, nisan ayında tanıttığı makyajlı Formentor modelini Türkiye pazarına sunmaya başladı. Seat’tan ayrılarak kendi markası olan Cupra’yı yaratan şirket, Formentor modeli ile C-SUV segmentinde iddialı bir giriş gerçekleştirmişti. Yenilenen model, dış tasarımında daha agresif ve sportif bir görünüm sunuyor. Yenilenen farlar, ön tampon ve jantlar araca daha dinamik bir hava katıyor. İç tasarımda ise büyük bir değişiklik göze çarpmıyor ancak tam dijital gösterge ekranı ve 12.9 inçlik bilgi-eğlence ekranı araca modern bir görünüm kazandırıyor. Yeni modelde tuşlar artık arka aydınlatmaya sahip ve karanlıkta kullanımı kolaylaşıyor.

Yenilenen Cupra Formentor modeli farklı motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. İlk seçenek 150 beygir gücündeki 1.5 litrelik TSI motor ve manuel şanzıman ile satılacak. Diğer seçenekler ise 2.0 TSI motorlu Formentor’da bulunmakta ve 204 beygir, 265 beygir ve 333 beygir güç seçenekleri sunuyor. Ayrıca, 1.5 TSI motorun ve 2.0 TDI dizel motorun hibrit seçenekleri de mevcut.

Yenilenen Cupra Formentor modelinin fiyatları şu şekilde belirlendi: 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG modeli 1.975.000 TL, 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-Line modeli 2.290.000 TL ve VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive modeli ise 3.990.000 TL olarak satışa sunulacak.

Sonuç olarak, Cupra Formentor’un yenilenen modeli Türkiye pazarında yerini aldı. Dış tasarımında yapılan değişiklikler ile daha agresif ve sportif bir görünüme kavuşan araç, iç tasarımında modern detaylar ile donatıldı. Farklı motor seçenekleri ve hibrit seçenekleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Formentor’un fiyatları da buna uygun olarak çeşitlilik gösteriyor. Cupra, Formentor modeli ile güçlü bir giriş yapmaya devam ediyor ve Türkiye pazarında da iddialı konumunu sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cupra Formentor Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyat Listesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin