1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’dan Kritik Görüşme

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’dan Kritik Görüşme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret, Ankara’daki Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi’ndeki ofisinde gerçekleşti. Basına kapalı yapılan görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Görüşme sonrasında Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin sorunlarını, ekonomiyi, teknolojiyi, dış politikayı, bürokrasiyi ve genel tabloyu görüştüklerini belirtti. Ayrıca daha önce hazırlanan 6 genel başkan ortak mutabakat metnini de tartıştıklarını ifade etti.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek, Türk siyasetinde ve devlet yaşamında edindikleri tecrübeleri paylaşmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu riskler ve olası gelişmeler hakkında konuştuklarını belirtti. Siyasi liderler arasındaki diyalog eksikliğine dikkat çekerek, toplumsal barışı ve liderler arası istişareyi önemsediklerini ifade etti. Tartıştıkları konjenktürü değerlendirerek, toplumun barışmasını, liderlerin anlayışla hareket etmesini ve görüşlerini paylaşmasını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı adaylığına ilişkin sorulara henüz cevap vermek için erken olduğunu belirtti. Ayrıca, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine dava açacağı iddialarına ilişkin, Türkiye’nin ciddi sorunları olduğu bir dönemde bu tür haberlerin önemli olmadığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’dan Kritik Görüşme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin