1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon: 36 Şüpheli Yakalandı

DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon: 36 Şüpheli Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ Terör Örgütüne yönelik “BOZDOĞAN-27” operasyonlarının İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’de gerçekleştirildiğini ve 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan, huzur, birlik ve beraberliğimizi korumak için teröristlere göz açtırmayacaklarını belirtirken, güvenlik güçlerinin gayretleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar sonucunda 4 ilde (İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri) DEAŞ terör örgütüne yönelik faaliyet gösteren kişilere karşı önemli adımlar atıldı.

Operasyonlar neticesinde İstanbul’da 15, Kayseri’de 5, İzmir’de 14 ve Eskişehir’de 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin terör örgütleriyle finansal ilişkiler içinde oldukları belirlenirken, operasyonlarda pompalı tüfekler, ruhsatsız tabancalar, döviz ve Türk Lirası ile birlikte çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Emniyet güçlerine içten teşekkürlerini ileten Bakan Yerlikaya, polislere başarılar dilerken, halkın dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon: 36 Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin