1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DEM Partili Gülşen Sincar’a İstanbul Havalimanı’nda Pasaport Şoku!

DEM Partili Gülşen Sincar’a İstanbul Havalimanı’nda Pasaport Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM PARTİLİ GÜLŞEN SİNCAR’IN PASAPORTUNA EL KONULDU

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Gülşen Sincar, İsviçre’de yaşayan ailesini ziyaret etmek için gittiği İstanbul Havalimanı’nda yapılan uçuş işlemleri sırasında pasaportuna el konuldu. Pasaportuna el konulmasına ilişkin Sincar’a yapılan tebligatta, “Bahse konu pasaportun 2 Haziran 2024 tarihinde Ankara- NVİ tarafından İptal/İdari karar kaydı ve pasaport bilgileri açıklama kısmında yurt dışına engel teşkil eden şerh kaydı bulunduğu tespit edilmiştir” bilgisi paylaşıldı.

Demokratik Eşitlik Partisi (DEM) üyesi olan Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Gülşen Sincar, ailesini ziyaret etmek için gittiği İstanbul Havalimanı’nda yaşadığı sorunla gündeme geldi. Sincar’ın pasaportuna el konulmasının ardında ise dikkat çeken bir detay var. Anlaşılan o ki, pasaportunun iptal edilmesi ve yurt dışına çıkışına engel olabilecek bir şerhin bulunması, bu olayın arkasındaki sebeplerden sadece birkaçı.

Gündemi meşgul eden bu olay, DEM Partili isimler arasında da endişeye neden oldu. Sincar’a yapılan tebligatta belirtilen bilgiler, başta partililer olmak üzere birçok kişi tarafından dikkatle incelenmeye başlandı. İptal edilen pasaport ve içerisindeki şerh kaydı, Sincar’ın yurt dışı seyahatlerini ne kadar etkileyecek, sorusunu beraberinde getirdi.

Gülşen Sincar’ın ailesini ziyaret etmek için yola çıkması ve böyle bir engelle karşılaşması, tartışmaları da beraberinde getirdi. Hangi gerekçe ile pasaportuna el konulduğu şu an için net olarak açıklanmasa da, konunun detayları üzerinde çalışmalar devam ediyor. Sincar’ın ise bu duruma nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Öte yandan, DEM Partili bir ismin pasaportuna el konulması, parti içinde de tedirginlik yarattı. Söz konusu kararın hangi gerekçelere dayandığı ve nasıl bir süreç sonucunda alındığı, şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak, DEM Partisi yetkilileri konuyu yakından takip ederek, gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini belirttiler.

Olayın detayları henüz aydınlatılmış değilken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, yaşananları yakından takip ederken, farklı yorumlar ve spekülasyonlar da ortaya atılmaya başlandı. Gülşen Sincar’ın pasaportuna el konulması ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için ise gelişmelerin yakından takip edilmesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Partili Gülşen Sincar’a İstanbul Havalimanı’nda Pasaport Şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin