1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Demiral’ın Golü Türkiye Düşmanlarını Bir Araya Getirdi: Bozkurt Sembolu Bahane Edildi!

Demiral’ın Golü Türkiye Düşmanlarını Bir Araya Getirdi: Bozkurt Sembolu Bahane Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursalı, Türkiye’nin başarılı milli futbolcusu Merih Demiral’ın gol sonrası yaptığı bozkurt işaretinin, siyasi bir simge olmaktan ziyade Türk sembolü olduğunu vurguladı. Bu durumun Türkiye’ye karşı cephe oluşturmak isteyenleri bir araya getirdiğini belirtti. Almanya İçişleri Bakanı’nın UEFA aracılığıyla başlattığı saldırılarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bursalı’a göre bu süreçte asıl hedef Türkiye ve Türkiye’nin başarısıydı. Geçmişte de Merih Demiral’ın asker selamı vermesiyle Avrupa’nın rahatsız olduğunu hatırlattı.

Bursalı, Türk zaferlerini ve başarılarını hazmedemeyen Türkiye düşmanlarının UEFA’nın da bu kervana dahil olduğunu öne sürdü. Portekiz maçında olumlu yorumlar yapmayan, Çekya maçında ise endişe duyan ve Avusturya karşısında yenileceklerini öne sürenleri eleştirdi. Bozkurt işaretinin gündeme getirilmesini, Türkiye’ye yönelik bir taktik olarak gördü ve bunun zaferlerine gölge düşürmeyeceğini ifade etti.

Cumartesi günü çeyrek final maçına hazırlanan Türk milli takımına başarılar dileyen Bursalı, “Bizim Çocuklar”ın zaferle döneceğine olan inancını dile getirdi. Avrupa ve Türk düşmanlarını daha da rahatsız edeceklerini iddia etti. Son olarak, Türk futbolseverlere güvenerek, Türkiye’nin şampiyonluk yolunda ilerleyeceğine inancını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Demiral’ın Golü Türkiye Düşmanlarını Bir Araya Getirdi: Bozkurt Sembolu Bahane Edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin