1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Demirkanlı: İki Kez Öldü, Morga Konuldu!

Demirkanlı: İki Kez Öldü, Morga Konuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 1929 yılında doğan Halil İbrahim Demirkanlı (98), küçük yaşlarda tifo, sıtma ve raşitizm hastalıklarına yakalanarak zorlu dönemler geçirdi. Hastalıklar nedeniyle 2 kez öldü sanılması sonucu morga konulan Demirkanlı, hayata yeniden dönerek sağlığına kavuştu. Spora olan tutkusunu hiçbir zaman kaybetmeyen Demirkanlı, atletizm sporuna olan ilgisini okul yıllarında keşfetti ve Trabzon’un sevilen atleti haline geldi.

Atletizmi hiç bırakmayan Demirkanlı, farklı illerde yarışmalara katılarak birçok madalya kazandı. Emekli olduktan sonra düzenli olarak yüzmeye başlayan Demirkanlı, her sabah gençlere meydan okuyarak kilometrelerce yüzmeye devam ediyor. Spora olan tutkusu ve sağlıklı yaşam tarzıyla dikkat çeken Demirkanlı, yaşına rağmen genç ve dinç bir enerjiye sahip.

Hayatını spora adayan Demirkanlı, sporcu kimliğinin yanı sıra kamuda yöneticilik yaptı. Emekli olduktan sonra da birçok şirkette genel koordinatörlük görevini üstlendi. Madalyalarını komşularına hediye ederek paylaşan Demirkanlı, gençlere spor yapmaları ve sağlıklı beslenmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyor. 98 yaşında olmasına rağmen hala spor yapmaktan vazgeçmeyen Demirkanlı, gençlere örnek olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Demirkanlı: İki Kez Öldü, Morga Konuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin