1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Demirören Ailesi’nden Mesnetsiz İddialara Yanıt

Demirören Ailesi’nden Mesnetsiz İddialara Yanıt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kemerburgaz semtinde 1 Mart gecesi meydana gelen ve 29 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin, Demirören Ailesi’nin ortaya atılan mesnetsiz iddialar üzerine harekete geçtiği öğrenildi.

Kazaya karıştığı iddia edilen araçta bulunan bir kişi hakkında yapılan iddialara cevap vermek amacıyla hazırlanan dava dilekçesinde, söz konusu kişinin yurt dışında eğitim aldığı ve kazanın yaşandığı tarihte de yurt dışında olduğu belirtildi.

Dava dilekçesinde, kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci ile Demirören Ailesi’nin oğlu arasında hiçbir ilişki olmamasına rağmen sosyal medya ve internet sitelerinde yapılan asılsız haberlere ve iftiralara dikkat çekildi.

Dilekçede, Demirören Ailesi ve oğullarının kişilik haklarına yapılan haksız saldırılara ve asılsız iddialara karşı çıkılarak, konuyla ilgisi olmayan bir şekilde karıştırılmaya çalışıldığı belirtildi.

Dava dilekçesinde, kaza tarihinde Cemal Demirören’in yurt dışında olduğunu ispatlayan belgelerin de yer aldığı bilgisi verildi.

Bu gelişmeler üzerine, Demirören Ailesi’nin hukuki süreç başlattığı ve kendilerini korumak amacıyla gerekli adımları attığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Demirören Ailesi’nden Mesnetsiz İddialara Yanıt
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin