1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Denizbank Şube Müdürü Skandalı!

Denizbank Şube Müdürü Skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizbank Bornova Şubesi’nde yaşanan yeni bir olayda, iddiaya göre şube müdürü olan bir kişi, yüksek kar vaadiyle fon topladığı 3 yönetici ve 2 iş insanından yaklaşık 200 milyon TL topladı. Ancak, toplanan paraları fona yatırmadığı ve altın almadığı ortaya çıktı. Paraları döviz bürosuna gönderdiği iddia edilen şüpheli, mağdurların şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlandı.

Polis ekipleri, şüphelinin evinde intihar girişiminde bulunduğunu belirledi. Hastaneye kaldırılan şüphelinin tedavisi devam ederken, ardından gözaltına alınacağı öğrenildi. Aynı zamanda döviz bürosu sahibi olan başka bir kişi de polis tarafından gözaltına alındı. Denizbank ise olayla ilgili inceleme başlattı ve ilgili şube müdürüyle ilişiğini kesti.

Polis ekipleri, şüphelinin çalıştığı Denizbank Bornova Şubesi’nde ve iş yerinde arama yaparak belgeleri incelemek üzere topladılar. Karşıyaka Spor Kulübü de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, şüphelinin yönetim kurulundan düşürüldüğünü duyurdu.

Şüpheli İzmir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve psikiyatri servisine yatırıldı. İintihar teşebbüsü sonrası soruşturma kapsamında banka personeli ve döviz bürosu çalışanı da gözaltına alındı. Döviz bürosu sahibi suçlamaları reddederken, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, konuyla ilgili olarak incelemelerin devam ettiğini ve önümüzdeki haçtan başına kadar sonuçlanacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizbank Şube Müdürü Skandalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin