1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Denizbank Şubesi Müdürü Skandalı!

Denizbank Şubesi Müdürü Skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizbank Bornova Şubesi, yeni bir dolandırıcılık vakasına sahne oldu. Şube Müdürü Hatice Ö., iddiaya göre, Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve altyapı basketbol branşı başkanı olan başka 3 yönetici ve 7 iş insanından yüksek kar vaadiyle topladığı yaklaşık 300 milyon TL’yi fona yatırmadığı ve altın almadığı öne sürüldü. Paraları döviz bürosu sahibi Serkan Çelik’e gönderdiği iddia edilen Hatice Ö., mağdurlar tarafından polise şikayet edildi.

Olayı soruşturan polis ekipleri, aynı şekilde birçok kişiyi dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö. hakkında 27 Haziran’da gözaltı kararı aldı. Ancak polis, Hatice Ö.’nün evinde intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti. Hastanede tedavi altına alınan Hatice Ö., ifade vermeye uygun olmadığı için psikiyatri servisine yatırıldı. Operasyon kapsamında banka personeli ve döviz bürosu çalışanı da gözaltına alındı.

Döviz bürosu sahibi Serkan Çelik ise ifadesinde, paraları aldığını ancak geri iade ettiğini belirtti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Çelik’i tutukladı.

Polis ekipleri, ayrıca döviz bürosunda, Denizbank Bornova Şubesi’nde ve belirli adreslerde arama yaparken, Hatice Ö. ve Serkan Çelik’in mal varlıklarına el konuldu. Hatice Ö.’nün özellikle Denizbank’ta yüksek mevduat sahiplerini hedef aldığı belirtildi.

Banka personeli ve döviz bürosu çalışanı adliyeye sevk edildi ancak ifadelerinde suçlamaları kabul etmediklerini söylediler. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, her iki şüpheliyi yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bıraktı.

Hatice Ö. ise hastanede verdiği ifadede, borçlarını ödemek için bu yola başvurduğunu ve tüm işlemlerini usule uygun yaptığını belirtti. Suçsuz olduğunu iddia etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizbank Şubesi Müdürü Skandalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin