1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Denizlerde Yeni Sezon Heyecanı: Balıkçılar Tekneleri Hazırlıyor!

Denizlerde Yeni Sezon Heyecanı: Balıkçılar Tekneleri Hazırlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizlerde 15 Nisan’dan itibaren uygulanan av yasağının sona ermesi ile beraber balıkçılar teknelerini tekrar denize açmaya hazırlanıyor. Geçen sezonun ardından ağlarını tamir eden balıkçılar şimdi ağları teknelere yüklemeye başladılar. Teknelerin bakımı, temizliği ve diğer işlemleri de hız kazanırken balıkçılar, ağlarını denize bırakacakları günü heyecanla bekliyor.

Trabzon’da gırgır teknesiyle denize açılacak olan Cengizhan Yılmaz, ailesiyle uzun zamandır balıkçılıkla uğraştıklarını dile getirdi. Ağları yükleme zamanının yaklaştığını vurgulayan Yılmaz, balık sezonundan umutlu olduklarını belirtti. Küçük teknelerle yapılan denemelerin olumlu sonuçlar verdiğini söyleyen Yılmaz, umutlarının sezonun başladığı Eylül ayında da yüksek verim almak olduğunu ifade etti.

Akçaabat Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Coşkun Şenkaya ise küçük balıkçıların da teknelerinin bakımını tamamladığını ve sezon öncesi hazır olduklarını söyledi. Sezonun herkes için güzel ve verimli geçmesi temennisinde bulunan Şenkaya, balıkçılık sektöründe umutlu olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizlerde Yeni Sezon Heyecanı: Balıkçılar Tekneleri Hazırlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin