1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Denizli’de Otellerdeki Talihsiz Kaza: 3 Yaşındaki Çocuk Havuzda Boğuldu!

Denizli’de Otellerdeki Talihsiz Kaza: 3 Yaşındaki Çocuk Havuzda Boğuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarayköy ilçesinin Tekke Mahallesi’nde bulunan bir termal otelde meydana gelen acı olay, 25 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Otelde konaklayan R.D. ailesinin 3 yaşındaki kızı Ayşe Gül Dedek, bahçede oynarken havuza düştü. Dedek’i havuzdan çıkaran aile fertleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından küçük Ayşe’yi Sarayköy Devlet Hastanesine sevk ettiler. Ardından Ayşe Gül Dedek, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine nakledildi. Tüm çabalara rağmen yapılan müdahaleler sonuçsuz kaldı ve ne yazık ki Ayşe Gül Dedek, yaşamını yitirdi. Küçük kızın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.

Otelde meydana gelen bu trajik olay, ailenin tatilini kabusa çevirdi. Acı haber, aileyi ve çevrelerindeki herkesi derin bir üzüntüye boğdu. Ayşe Gül Dedek’in beklenmedik ve erken ölümü, herkesi derinden sarsarken, ailenin bu acı kaybı kabullenmesi zor bir gerçek olarak karşılarına çıktı.

Otel yetkilileri ise olay sonrasında konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmadılar. Bu durum, olayın detayları ve yaşanan ihmaller hakkında merak uyandırdı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma, ailenin hukuki haklarını araştırma sürecini başlattı. Bu tür acı olayların önüne geçebilmek adına alınacak tedbirlerin kapsamlı bir şekilde ele alınması ve gereken önlemlerin alınması, benzer facia olaylarının yaşanmasını engelleyebilir.

Sarayköy ilçesinde meydana gelen bu trajik olay, hem aileyi hem de çevrelerindeki herkesi derinden üzdü. Küçük Ayşe’nin ani ve beklenmedik ölümü, herkesi derin bir hüzne boğdu. Umarız benzer acı olaylar tekrar yaşanmaz ve benzer durumların önüne geçebilmek adına gerekli tedbirler bir an önce alınır. Ayşe Gül Dedek, çevresinde sevilen ve değerli bir çocuk olarak hatırlanacak ve her zaman kalplerde yaşayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizli’de Otellerdeki Talihsiz Kaza: 3 Yaşındaki Çocuk Havuzda Boğuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin