1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Deprem Uzmanı Frank Hoogerbeets’ten İlginç Tahminler!

Deprem Uzmanı Frank Hoogerbeets’ten İlginç Tahminler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzmanlar, özellikle 6 Şubat depreminden sonra tahminleriyle dikkat çeken Frank Hoogerbeets’in yeniden uyarılarda bulunduğunu belirtiyor. 6 Şubat 2023’teki depremden üç gün önce yaptığı doğru tweet’le tanınan Hoogerbeets, 18 Nisan 2024’te Tokat’ta meydana gelen depremi de doğru bir şekilde tahmin etmişti.

18 Nisan 2024’te saat 01.39’da Batı ve Orta Türkiye’de orta şiddette bir sarsıntı olacağını önceden belirtmiş ve önümüzdeki günlerde daha güçlü sarsıntılar olabileceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Bu uyarısından 16 saat 32 dakika sonra, saat 18:11’de Tokat Sulusaray merkezli 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son açıklamasında Tokat ve Hatay bölgelerine dikkat çeken Hoogerbeets, takipçilerini işaretli gölgelere karşı uyardı. Hoogerbeets’in tahminleri, bilim camiasında bazı kesimler tarafından tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Hoogerbeets’in kullandığı yöntemlerin bilimsel olarak doğruluğu tartışmalı olsa da geçmişte yaptığı doğru tahminler, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip ediliyor ve tartışılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Deprem Uzmanı Frank Hoogerbeets’ten İlginç Tahminler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin