1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DEPREMİN ACISI ÇOK, ANNEMİN YÜZÜĞÜ KAYIP

DEPREMİN ACISI ÇOK, ANNEMİN YÜZÜĞÜ KAYIP

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zehra Alın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesiyle birlikte yakalanmış ve asrın felaketinde annesi Cemile Alın’ı ve babası Tuncay Alın’ı kaybetmişti. Enkazdan sağ olarak çıkarılan genç kızın annesinden geriye kalan tek varlığı olan yüzüğü, geçtiğimiz günlerde tatil için geldiği Hatay’ın Arsuz ilçesinde sahil mevkiinde kaybolmuştu.

Annesinin hatırası olan yüzüğü bulmak için sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Alın, milyonlarca insana ulaşmayı başarmıştı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün harekete geçmiş, sahilde dedektör ile yüzüğü arama çalışmalarına başlamıştı. Dalgıç adamların da denizden destek verdiği arama sonuçsuz kaldı ve Zehra öğretmen anne yadigarı yüzüğü bulamadı.

Zehra öğretmen, annesinin ve babasının Kırıkhan ilçesindeki mezarı başında dua ederek yüzüğü kaybettiği için annesinden özür diledi. Yüzüğü bulmak için seferber olanlara teşekkürlerini dile getiren Zehra Alın, yüzüğün bir şekilde kendine geleceğine inanıyordu.

Yüzüğü arama çalışmalarına katılan ve sosyal medya üzerinden destek verenlere teşekkür eden 32 yaşındaki Zehra Alın, yüzüğün kaybolduktan kısa bir süre sonra başka biri tarafından bulunduğunu düşünüyordu. Hala umutlu olduğunu belirterek, yüzüğün bir şekilde kendisine geleceğine inandığını söyledi.

Yüzüğü kaybetmesiyle birlikte annesinden özür dilemeye başlayan Alın, duygularını “Ben çok üzgünüm annemden özür diliyorum” diyerek ifade etti. Umudunu kesmediğini ve yüzüğü bulan kişiye ulaşarak geri getirmesini rica etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEPREMİN ACISI ÇOK, ANNEMİN YÜZÜĞÜ KAYIP
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin