1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Destici: Bahçeli DEM Partililerle Tokalaştı, Bizim Tavrımız Net!

Destici: Bahçeli DEM Partililerle Tokalaştı, Bizim Tavrımız Net!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici, ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle tokalaşması ve sohbet etmesine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde bulundu. Destici, Bahçeli’nin DEM Parti liderleriyle tokalaşmasını eleştirirken, kendisinin hiçbir DEM Partiliyle selamlaşmadığını ve elini sıkmadığını belirtti.

Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti liderleriyle el sıkışması hakkında net bir tavır sergilediklerini vurgulayarak, PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu düşündükleri partilerle ilişki kurmadıklarını ifade etti. Hiçbir DEM Partiliyle selamlaşmadığını ve elini sıkmadığını belirten Destici, Türkiye’nin terör örgütleriyle ilişkisini kesmemesi durumunda tavrın kararlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

TBMM’nin yasama yılı açılışında Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı ile yaptığı sohbet hakkında da konuşan Destici, bu diyalogun milletin takdirine bırakılması gerektiğini belirtti. Siyasette iletişimden yana olduklarını ve diyalogun önemli olduğunu vurgulayan Destici, PKK’nın siyasi uzantıları dışında hemen hemen her partiyle görüştüklerini ve bu iletişimin önemsediğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’deki konuşması sırasında CHP milletvekillerinin ayağa kalkmasını olumlu bir adım olarak nitelendiren Destici, alkış yapmalarını da beklediğini ifade etti. Bir sonraki seferde hem ayağa kalkıp hem de alkışlayacaklarını umduğunu belirten Destici, doğru olanın bu olduğunu düşündüğünü söyledi.

Mustafa Destici’nin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin DEM Parti liderleriyle olan ilişkisini eleştirdiği açıklamaları, Cumhur İttifakı’ndaki farklı yaklaşımların yansımalarını gözler önüne seriyor. Destici’nin net tavrı ve diyalogun önemi üzerine yaptığı değerlendirmeler, Türk siyasetindeki farklı bakış açılarını ortaya koyuyor. Bu açıklamalar, siyasi ilişkilerin karmaşıklığını ve farklı grupların tutumlarını gözler önüne sererken, Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını da yansıtıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Destici: Bahçeli DEM Partililerle Tokalaştı, Bizim Tavrımız Net!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin