1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dev Hizmet: Soluksuz Okuyacağınız Kitap Eki Başlıyor!

Dev Hizmet: Soluksuz Okuyacağınız Kitap Eki Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖZCÜ gazetesi, okuyucularına dev bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. Her gün okuyucularının soluğunu kesecek 4 sayfa kitap eki ile büyük yankı uyandıran kitapların çarpıcı bölümleri 7 gün boyunca SÖZCÜ okurlarıyla buluşacak. Bu özel ekte, Atatürk’ün önderliğinde bir milletin makus talihini değiştiren kahramanlık destanı detaylarıyla ele alınacak.

Türklerin 300 yıllık geri çekilmesinin sona erdiği ve ileri atılmanın ilk adımının atıldığı önemli bir dönem olan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Milli Mücadele süreci, okuyucular tarafından soluksuz okunacak. Bu tarihi olayların detayları ve önemi ivedilikle SÖZCÜ gazetesinde yayımlanacak.

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’un kaleme aldığı BAŞKOMUTAN adlı eser, ilk sayısıyla 24 Ağustos Cumartesi günü SÖZCÜ ile birlikte okurlarla buluşacak. Bu eşsiz eseri kaçırmamak ve tarihi bir solukla içselleştirmek için SÖZCÜ gazetesini mutlaka almanız gerekmektedir. Ruhu okşayan satırlar ve detaylı bilgilerle tarihi bir yolculuğa çıkmak için hazır olun.

SÖZCÜ gazetesinin, okuyucularına sunduğu bu dev hizmet ile her gün kitap eki ile daha da zenginleşecek ve kültürel birikimlerini artıracakları bir platforma dönüşecek. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak ve tarihi olaylara dair detaylı bilgiler edinmek için SÖZCÜ’yü takip etmeye devam edin. Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin ve Milli Mücadele sürecinin epik anlarına tanık olmak için SÖZCÜ’nün 24 Ağustos Cumartesi günü yayımlanacak özel sayısını mutlaka okuyun. Bu sayede Türk milletinin tarih sahnesindeki önemli dönemeçlerini daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

SÖZCÜ gazetesinin kitap ekine eklenen bu özel içerik, Türk tarihinin belkemiğini oluşturan 30 Ağustos Zaferi’ni ve Milli Mücadele sürecindeki kahramanlıkları detaylarıyla ele alacak. Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’un kaleminden başarılı bir şekilde aktarılan bu büyük destanı kaçırmamak için SÖZCÜ’nün 24 Ağustos Cumartesi günü çıkacak olan sayısını almanız yeterli olacaktır. Bu benzersiz eseri okuyarak Türk tarihine dair derin bir yolculuğa çıkma fırsatını sakın kaçırmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dev Hizmet: Soluksuz Okuyacağınız Kitap Eki Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin