1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Devlet Bahçeli: “Hiçbir Türk böyle bir komplonun içinde olmaz!” – Parti grup toplantısında çarpıcı açıklamalar!

Devlet Bahçeli: “Hiçbir Türk böyle bir komplonun içinde olmaz!” – Parti grup toplantısında çarpıcı açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında değerli vekillere 1 Temmuz’dan Meclis’e tatile kadar aktif olarak çalışmalarını sürdürmelerini ve geri kalan zamanlarında seçim bölgelerinde bulunmalarını belirtti. Bahçeli, vekillerden vatandaşların nabzını tutmalarını ve siyasi politikaları halka anlatmalarını istedi. Türk milletinin her zaman önceliğinin ülke ve millet olduğunu vurgulayarak çalışmaları ibadet gibi yapmaları gerektiğini belirtti.

Anız yangınları üzerinden nefretlerini dışa vuranlar hakkında konuşan Bahçeli, Türkiye’ye muhalif olanların anız yangınlarını bahane ederek nefretlerini dışa vurduklarını ifade etti. Diyarbakır barosunun Kürt kökenli kardeşlere yönelik nefret içerikli açıklamalarını suç duyurusuna dönüştürdüğünü belirtti. Türk vatandaşlarının böyle bir komploya dahil olamayacaklarının altını çizdi.

Dünya genelindeki gelişmelerin bulanıklaştığını ve iyimserliğe çok az neden kaldığını belirten Bahçeli, Sırpların 3-4 ay içinde büyük bir çatışma yaşanacağı yönündeki iddialarını hatırlattı. Türkiye’nin her türlü senaryoya karşı milli güçlerini tetikte tutması gerektiğini vurguladı. İsrail’in Gazze’ye saldırılarını ve Filistinlilere yönelik şiddeti eleştirdi.

İstanbul’u ikinci Vatikan’a dönüştürmek isteyenlerin gücünün yetmeyeceğini belirten Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Konstantinopolis isimli bir şehir olmadığını hatırlattı. Cumhur İttifakı’nın Türk milletinin ruh kökü olduğunu ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.

CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Bahçeli, CHP’nin hastalıklı bir yapıya sahip olduğunu savundu. Türkiye İttifakı davetine akıl tutulması olarak değerlendirirken, CHP’nin MHP’ye karşı sürdürdüğü yarma hareketini eleştirdi.

MHP ve ülkü ocaklarını sorgulatamayacaklarını belirten Bahçeli, onların Türk milletine karşı hainliklerini asla örtbas edemeyeceklerini ifade etti. Türkiye’nin ekonomik durumuna ilişkin iyimser olduğunu belirten Bahçeli, en kötü günlerin geride kaldığını düşündüğünü belirtti.

Son olarak, milli futbol takımımızın başarısına vurgu yapan Bahçeli, CHP’li bir milletvekilinin Portekiz’e destek mesajını paylaşmasını ahlaksızlık olarak niteledi ve hakkını helal etmeyeceğini dile getirdi. Bahçeli, hain milletvekiline sert tepki gösterdi ve gereken adımların atılması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli: “Hiçbir Türk böyle bir komplonun içinde olmaz!” – Parti grup toplantısında çarpıcı açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin