1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Devlet Bahçeli’den sert açıklamalar: “İsrail’in Türkiye’ye verdiği mesaj açık!”

Devlet Bahçeli’den sert açıklamalar: “İsrail’in Türkiye’ye verdiği mesaj açık!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kapsamlı bir konuşma yaptı. Bahçeli, savaşın sadece Orta Doğu ile sınırlı kalmayacağını belirtti ve etki alanının genişleyerek Türkiye’nin sınırlarına kadar ulaşabileceğini vurguladı. İsrail’in Türkiye’ye sabotajlar yaparak mesaj gönderdiğini ifade eden Bahçeli, ülke olarak bu durumu inkar etmememiz gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında vekillere büyük sorumluluklar yüklenmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, Türk milletinin birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

Toplantıya katılan vekilleri, misafirleri ve basın mensuplarını selamlayan Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. dönem 3. yasama yılının başlangıcının hayırlı olmasını diledi. Siyasetin yenilgi ve zaferler barındırmadığını belirten Bahçeli, geçmişten dersler çıkararak geleceği şekillendirmenin önemine vurgu yaptı. Türk milletinin birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini ifade eden Bahçeli, vatan ve varoluş borcumuzun farkında olmamız gerektiğini aktardı.

Bahçeli, Türk milletinin güçlü bir aile olduğunu ve karşı karşıya kaldığımız tehlikelere karşı dayanışma içinde olmamız gerektiğini belirtti. İnsan hakları ve değerlerinin ayaklar altında olduğunu vurgulayan Bahçeli, toplumun ileri görüşlü olması gerektiğini dile getirdi. Ayrışmanın felaketlere sebep olabileceğini belirten Bahçeli, sertleşen kutuplaşmanın sonucunda insanlık adına korkunç olayların yaşanabileceğinin altını çizdi. Türkiye’nin sadece Orta Doğu ile ilgili değil, dünya meseleleriyle de yakından ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal medyanın gücüne de değinen Bahçeli, Türkiye’nin hiçbir zaman korkak bir meşrep göstermediğini belirtti. Türkiye’nin güçlü ve büyük bir aile olduğunu vurgulayan Bahçeli, terörle mücadelede kararlı olunması gerektiğini aktardı. Türk milletinin birbirine sıkı sıkıya sarılması gerektiğini belirten Bahçeli, güçlenen vahşetin ve küresel sömürgeciliğin önüne geçilmesi gerektiğini dile getirdi. Bahçeli, İsrail’in saldırgan tavrına karşı Türkiye’nin uyanık olması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli’den sert açıklamalar: “İsrail’in Türkiye’ye verdiği mesaj açık!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin