1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Devlet Bahçeli’nin tansiyon sorunu MHP grup toplantısını geciktirdi

Devlet Bahçeli’nin tansiyon sorunu MHP grup toplantısını geciktirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sabah MHP lideri, parti grubunun toplantısında yer aldı. Toplantı öncesinde Bahçeli’nin kısa süreli tansiyon sorunu yaşadığı bildirildi. MHP yetkilileri Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptılar.

CNN TÜRK editörü, Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu detaylarıyla paylaştı; Bahçeli’nin sağlık durumu iyi ve şu anda Genel Merkez’de çalışmalarına devam ediyor. Sabah saatlerinde hafif bir tansiyon sorunu yaşadı ancak şu anda herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ve parti kaynakları tarafından Genel Merkez’de çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

MHP Grup Toplantısı genellikle her Salı günü saat 10:30’da başlar ve Bahçeli de o saatte partililere hitap eder. Ancak bugün toplantıda bir gecikme oldu ve başlangıç saati 11:04’e ertelendi.

Basın mensupları olarak gecikmenin sebebini öğrenmek istedik. Bahçeli’nin TBMM’ye geldiğinde, parti kaynakları tarafından hafif bir tansiyon sorunu yaşandığı bilgisi verildi.

Bahçeli, grup toplantısı salonuna alınmadan önce odasına götürüldü ve tuzlu ayran ikram edildi. Kendini daha iyi hissettiği zaman ise toplantı salonuna geldi ve konuşmasını gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli’nin tansiyon sorunu MHP grup toplantısını geciktirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin